Sticka tillsammans

  •  

Sticka tillsammans

Nu drar vi snart igång höstens KAL (knit along) eller det vi kallar för Sticka tillsammans! Det går till så att alla som vill vara med stickar eller virkar någonting som faller inom vårt tema, var och en stickar sitt eget men ändå tillsammans. Vi kommer att ha träffar där vi stickar tillsammans, du kan gå med i vår Facebookgrupp ”Lilla garnbutiken - Sticka tillsammans (KAL)” där du kan dela med dig av ditt projekt, ställa frågor och kommentera de andra deltagarnas alster! Vi ses även under hashtaggen #stickaflerafärger på Instagram, så tagga dina inlägg så ser vi vad du stickar och virkar.

Höstens tema är ”Flera färger”! Det kan vara allt ifrån randiga strumpor till flerfärgade tröjor och allt däremellan.

Vi i personalen har börjat göra en lista med flera tips på Ravelry, men den är inte färdig eller komplett på något sätt. Tipsa oss gärna om bra mönster så ser vi till att listan växer! Du hittar den här:

https://ravel.me/Lillagarnbutiken/sff

Vi har även flera fantastiska mönster och mönsterhäften i butik och på hemsidan. Vad sägs om exempelvis om något ur Sandnes temahäften, Knitting Lottas underbara böcker eller Maja Karlssons sockor?

Välkommen in till oss i butiken så hjälper vi dig att hitta ett bra mönster! Om du inte har möjlighet att komma in till oss ser vi fram emot att diskutera på telefon eller via mejl och chatt.