Villkor för fri frakt

På Lilla garnbutiken har vi fokus på miljö och hållbarhet. Därför skickas paketen i papperspåsar eller kartonger som går att använda igen och kan återvinnas som pappersförpackning. Vi packar i så små förpackningar som möjligt för att undvika att transportera luft.

I dagsläget skickar vi endast varor inom EU, men hör av dig till oss om du vill ha ditt paket levererat till ett annat land så löser vi säkert det.

Fri frakt

Fri frakt inom Sverige får du när du handlar för minst 750 kronor. Då skickar vi med DHL Ombud eller Postnord Varubrev som levereras vid dörren oavsett om du är hemma eller inte. Välj inte detta alternativ om du inte kan ta emot ditt paket när det kommer, vi ansvarar inte för paketet efter att Postnord har markerat paketet som levererat. Läs mer om de olika fraktalternativen under rubriken "Fraktalternativ" 

Fraktalternativ

Postnord med brevbärare lämnas i brevlådan eller vid ytterdörr. Leveranstiden är 1-3 dagar. Observera att Postnord har tagit bort alternativet att detta levereras till ombud. Endast i de fall då Postnord bedömer att framkomligheten är mycket dålig kommer man att lämna paketet till ombud. Det betyder att det är viktigt att du kan ta emot ditt paket när det kommer. Om du inte vill att det lämnas utomhus på marken kan du hänga ut en påse på brevlådan så lämnar Postnord paketet där.

Lilla garnbutiken ansvarar inte för paket efter att Postnord har markerat paketet som levererat. 

För detta alternativ är priset viktbaserat. Mindre paket med varor upp till 100 gram kostar 35 kronor och annars kostar leveransen 49 kronor.

DHL Ombud

Ditt paket levereras till närmaste DHL-ombud där det ligger kvar i fem dagar. Leveranstiden är 1-3 dagar. Efter 5 dagar hos ombudet kommer paketet att återgå till logistiskcenter och en avgift tas ut per dygn paketet ligger där. Det är därför av största vikt att du snarast kan hämta ut ditt paket om du väljer detta alternativ.

Om du vill att vi skickar ditt paket till ett särskilt ombud kan du skriva det i kommentarerna till din order, så brukar vi kunna lösa det!

Hur snabbt skickar vi?

Vi skickar ditt paket samma eller nästkommande vardag. Därefter tar det 1-3 vardagar med PostNord och DHL innan paketet är hos dig.

 

International shipping

Weight

International parcel

0-2000 grams

190 SEK with PostNord

2001 grams and over

290 SEK with PostNord or other carrier depending on shipping address. Your price is the same.

 

Är du osäker på om din beställning kan packas i vår lilla låda med måtten 30x20x6 cm och därmed ofta kan levereras i brevlådan? Hör gärna av dig så provpackar vi! info@lillagarnbutiken.se

Uppdaterad 2021-12-30 och vi förbehåller oss rätten att ändra detta med kort varsel då vi uppdaterar våra fraktalternativ.

 

Hämta i butiken

Lilla garnbutiken ligger i Torslanda på Hisingen i Göteborg. Lokala kunder har möjlighet att hämta upp beställningen hos oss på Lilla garnbutiken utan kostnad. Välj detta alternativ när du lägger beställningen så hör vi av oss när din beställning är redo att hämtas upp (vanligtvis inom 24 timmar).