Left Fortsätt handla
Visa din beställning

Du har inga varor i varukorgen

Glöm inte att köpa garn till ditt mönster om vi ska skicka det

Villkor för fri frakt

På Lilla garnbutiken har vi fokus på miljö och hållbarhet. Därför skickas paketen i papperspåsar eller kartonger som går att använda igen och kan återvinnas som pappersförpackning. Vi packar i så små förpackningar som möjligt för att undvika att transportera luft.

Är du osäker på om din beställning kan packas i vår lilla låda med måtten 30x20x6 cm och därmed ofta kan levereras i brevlådan? Hör gärna av dig så provpackar vi! info@lillagarnbutiken.se

I dagsläget skickar vi endast varor inom EU, men hör av dig till oss om du vill ha ditt paket levererat till ett annat land så löser vi säkert det. 

Read more about International shipping here.

Fri frakt

Fri frakt inom Sverige får du när du handlar för minst 800 kronor. Då skickar vi med DHL Ombud eller Postnord Varubrev som levereras vid dörren oavsett om du är hemma eller inte. Välj inte detta alternativ om du inte kan ta emot ditt paket när det kommer, vi ansvarar inte för paketet efter att Postnord har markerat paketet som levererat. Läs mer om de olika fraktalternativen under rubriken "Fraktalternativ" 

Om du handlar över 1500 kronor kan du inte längre välja Postnord Varubrev utan kommer att erbjudas DHL Ombud. Du kan välja vilket DHL-ombud du vill att paketet ska gå till.

Fraktalternativ

Postnord med brevbärare (49 kronor) lämnas i brevlådan eller vid ytterdörr. Leveranstiden är 1-3 dagar. Observera att Postnord har tagit bort alternativet att detta levereras till ombud. Endast i de fall då Postnord bedömer att framkomligheten är mycket dålig kommer man att lämna paketet till ombud. Det betyder att det är viktigt att du kan ta emot ditt paket när det kommer. Om du inte vill att det lämnas utomhus på marken kan du hänga ut en påse på brevlådan så lämnar Postnord paketet där.

Lilla garnbutiken ansvarar inte för paket efter att Postnord har markerat paketet som levererat. 

DHL Ombud (59 kronor)

Ditt paket levereras till det DHL-ombud som du har valt. Leveranstiden är 1-3 dagar. Tänk på att hämta ut ditt paket inom den tid som det ligger hos ombudet, annars kan det tillkomma extra avgifter för dig som kund.

 

Hur snabbt skickar vi?

Vi försöker skicka ditt paket samma eller nästkommande vardag. Därefter tar det 1-3 vardagar med PostNord och DHL innan paketet är hos dig. 

Ibland visar vårt lager fel, det kan exempelvis vara att garnet är i olika färgbad, och då hör vi av oss till dig.

Hämta i butiken

Lilla garnbutiken ligger i Torslanda på Hisingen i Göteborg. Lokala kunder har möjlighet att hämta upp beställningen hos oss på Lilla garnbutiken utan kostnad. Välj detta alternativ när du lägger beställningen så hör vi av oss när din beställning är redo att hämtas upp (vanligtvis samma dag inom våra öppettider).