Lilla garnbutikens adventskalender 2021

Vad roligt att du är intresserade av adventskalendern! Jag satt länge och klurade om jag skulle göra en adventskalender där man köper ett helt set och får öppna en lucka varje helg. Jag landade dock i att jag gör den öppen och publik, så får du välja vilka luckor du är intresserad av!

För att inte skapa eller bidra till köphets så är alla luckor redan nu öppna att skådas, även om inte erbjudandet gäller förrän just den helgen (eller så långt lagret räcker).

Lucka 1 öppnas första adventshelgen (27-28/11): Svensk ull - Köp 3 härvor för 199,50 kronor. Mixa färger som du vill och erbjudandet kan användas flera gånger, så 6 härvor kostar 399 kronor och så vidare. Ordinarie pris för en härva om 100 gram är 95 kronor.

Lucka 2 öppnas andra adventshelgen 4-5/12: Penny gloves - Köp två härvor Cashmere lace från Gepard garn (225 kronor för 25 gram) och få det tryckta mönstret på svenska "Penny gloves" på köpet (värde 40 kronor). Det är PetiteKnit som har skapat mönstret och för dessa halvvantar går det åt 33 gram Cashmere lace. (Det betyder att du för 3 härvor får 2 par Penny gloves.).

Lucka 3 öppnas tredje adventshelgen 11-12/12: Oslomössan. Köp tre nystan Sunday från Sandnes garn så bjuder vi på det tryckta mönstret till Oslomössan (värde 40 kronor). Mönstret står PetiteKnit för och 3 nystan räcker till även den största storleken. Perfekt stick-kit att lägga under granen!

Lucka 4 öppnas fjärde adventshelgen 18-19/12: Tencel Raggi från Järbo 20% rabatt! Ordinarie pris 82 kronor för 100 gram. För visst är det något särskilt med att sticka ullsockor i juletid? Välj bland flera fina färger i detta plastfria sockgarn.