Left Fortsätt handla
Visa din beställning

Du har inga varor i varukorgen

Glöm inte att köpa garn till ditt mönster om vi ska skicka det

Nu söker vi en ny medarbetare till Lilla garnbutiken!

Vi söker dig som älskar garn och vill bli en del av Lilla garnbutiken. Vi förutsätter att du delar vår passion för att handarbeta och tycker om att hjälpa människor. I augusti flyttar Lilla garnbutiken till nya, stora lokaler på Gamla Flygplatsvägen 24 i Torslanda så företaget står inför en spännande expansion. Läs gärna igenom vår filosofi för att ta del av våra värden.

Att arbeta hos oss innebär både arbete i butiken där du bland annat hjälper kunder, packar upp varor och står i kassan samt på vårt lager där du packar beställningar. Du behöver kunna utföra jobbet självständigt och vara ensam i butiken. Vi har även stickträffar och kurser så arbetet är förlagt till vardagar och helger, dagtid och ibland kvällar. Du behöver kunna uttrycka dig väl på svenska, både muntligt och skriftligt. Som person är du engagerad, flexibel, noggrann och har lätt för att prata med olika människor. Du behöver inte ha kassavana, ha jobbat i butik eller lager men du ska ha viljan att lära dig våra system och rutiner. Det är meriterande om du kan fotografera och är van vid att arbeta med sociala medier. Vi sätter stort värde på personlig lämplighet.

  • Vi erbjuder en fast anställning
  • Arbetstiden är deltid och arbetstid samt schemat är i viss mån flexibelt
  • Startdatum för anställningen är omgående eller snarast
  • Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande

Är du den vi söker? Välkommen in för att lämna in din ansökan och cv eller mejla till info@lillagarnbutiken.se. 

Kontaktperson: Madeleine Segerstedt

Genom att du kontaktar oss godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter, att vi kan komma att kontakta dig och vi kommer att spara din ansökan i sex månader. 

Annonsen publicerades: 2022-06-09