Left Fortsätt handla
Visa din beställning

Du har inga varor i varukorgen

Glöm inte att köpa garn till ditt mönster om vi ska skicka det

Garnskålar av Tammy

Tammy har skapat dessa fantastiska garnskålar. De är ganska stora så att du får plats med större nystan, eller flera vid flerfärgsstickning. De har en tung botten så att de står stadigt och flera har även en invikt kant så att nystanet stannar kvar i skålen även när du drar i garnet. 

Alla skålarna har skåror där du trär ut garnet, men de är öppna så att du alltid kan ta med dig dina nystan om du vill ta med dig stickningen. Helt enkelt en garnskål som är gjord för att användas samtidigt som den är vansinnigt fin.

Tammys garnskålar finns bara att köpa hos Lilla garnbutiken och vi arbetar på en fraktlösning för dessa. Än så länge finns de i den fysiska butiken och om du är ivrig att köpa en men inte bor i närheten, så hör av dig till oss så ska vi skynda på en lösning att få garnskålen hem till dig!

Garnskålarna kommer i lite olika storlek och utformning, därför finns det två prissättningar. Här är alla de garnskålar som levererades i december, observera att det inte är säkert att alla skålar finns. Hör av dig om du är intresserad av någon skål.

Garnskålar som kostar 650 kronor:

Garnskålar som kostar 790 kronor