Frakt

På Lilla garnbutiken har vi fokus på miljö och hållbarhet. Därför skickas paketen i papperspåsar eller kartonger som går att använda igen och kan återvinnas som pappersförpackning. 

Hos oss finns det tre fraktalternativ och du kan läsa mer om dem nedan. I dagsläget skickar vi endast varor inom Sverige och till Finland, men hör av dig till oss om du vill ha ditt paket levererat till ett annat land så löser vi säkert det!

 

Frakt inom Sverige

Frakten kostar 39 kronor och det är fri frakt inom Sverige om du handlar för minst 800 kronor. 

Frakt med Postnord, spårbart 

Vi skickar ditt paket med PostNord och beroende på paketets storlek levereras det hem till dig eller till ombud. När paketet har skickats får du en bekräftelse av oss med en länk så att du kan spåra ditt paket.

Frakt med Postnord, spårbart och lämnas vid dörr

Vi skickar ditt paket med PostNord. När paketet har skickats får du en bekräftelse av oss med en länk så att du kan spåra ditt paket. Detta alternativ innebär att ditt paket kommer att lämnas vid dörren oavsett om du är hemma eller inte, om det inte får plats i brevlådan. Postnord lämnar inte ditt paket vid dörren om du bor vid en lantbrevbärarlinje eller om brevbäraren bedömer att det inte går att lämna ditt paket på ett säkert sätt. Lilla garnbutiken eller Postnord ansvarar inte för ditt paket efter att det har levererats.

Hämta utanför butiken

Lilla garnbutiken ligger i Torslanda på Hisingen i Göteborg. Lokala kunder har möjlighet att hämta upp beställningen utanför Lilla garnbutiken utan kostnad. Välj detta alternativ när du lägger beställningen så hör vi av oss när din beställning är redo att hämtas upp (vanligtvis inom 24 timmar) så bestämmer vi en tid som fungerar för upphämtning. 

Frakt - Postnord spårbart inom EU

Frakten kostar 190 kronor och då skickas din beställning spårbart med Postnord för paket upp till 2 kilogram. Paket mellan 2 och 4 kilogram kommer att skickas med lämpligt fraktbolag genom Sendify, ditt pris är dock alltid 290 kronor.

Vi packar och skickar vanligtvis din order samma eller nästkommande vardag.